Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Προσπαθεί να βάλει μια τάξη στον δήμο του ο Θ. Μίχογλου. Πήρε 2,5 εκατομμύρια από τον Παυλιδη (pics)

Άνετος είναι ο Θωμάς Μίχογλου στον δήμο Τοπείρου παρά την οικονομική στενότητα και την έλλειψη πόρων για έργα έχει στραφεί στην ικανοποίηση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών του και φαίνεται να επιτυγχάνει τον στόχο του. Έτσι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη για χρηματοδότηση (εκτός μάλιστα σχεδιασμού και κατά παρέλκυση του αρχικού σχεδιασμού) του μεγάλου έργου αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης του δήμου του. Σε αρχική φάση είναι ένα έργο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα αντικαταστήσει το 20- 25% του κεντρικού αγωγού ξεκινώντας από τα αντλιοστάσια. Σε επόμενη φάση ο κ. Μίχογλου θα προσπαθήσει να εντάξει και το υπόλοιπο κομμάτι της ύδρευσης όπως είπε μιας και οι υδατόπυργοι αλλά και το κεντρικό δίκτυο είναι προβληματικό.

Κατά τα άλλα στη συνεδρίαση εγκρίθηκαν κάποια μικρά έργα για διάφορους οικισμούς και χρηματοδοτήσεις προς τις ποδοσφαιρικές ομάδες (το ποδόσφαιρο είναι η αγάπη του δημάρχου) αλλά εγκρίθηκαν και δημοπρατήσεις εκτάσεων που θα παραχωρηθούν σε αγρότες της περιοχής για αξιοποίηση στην κτηνοτροφία κυρίως. (Απουσία αντιπολίτευσης ο Μίχογλου κρατά χαμηλούς τόνους και φαίνεται να ελέγχει την κατάσταση…).

topeiros

Παρών στην συνεδρίαση του Τοπείρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Τριανταφυλλίδης ο οποίος πιθανότατα έκανε επαφές προωθώντας την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη…

topeiros (1) topeiros (2) mixogloy topeiros (3) mixogloy polyxroniadoy topeiros (4) topeiros (5)

 

Σχετικά Άρθρα