Κόμματα Τελευταία Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ν.Δ. πήρε διαζύγιο από πολλές παραγωγικές τάξεις»

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA 9.89», στην εκπομπή «Γιάφκα» του δημοσιογράφου, Σπύρου Χαριτάτου.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη:

Δεν με ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές αλλά και να κυβερνήσουμε καλά.

Οι καλές Κυβερνήσεις χτίζονται στην αντιπολίτευση. Αυτό σημαίνει ανοιχτό κόμμα, δημοκρατικό κόμμα, ανανέωση σε πρόσωπα και σε ιδέες, δημοκρατικές δομές και αξιοκρατία στην αξιολόγηση των στελεχών. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ακολουθήσουμε αυτόν το δρόμο για να αντιστρέψουμε τη φθίνουσα πορεία.

Θέλω να ανανεώσω ουσιαστικά τη Νέα Δημοκρατία στο στελεχιακό της δυναμικό, αυτό δεν σημαίνει ότι πετάμε όλους τους παλιούς έξω.

Χρειάζεται ουσιαστική αναδιοργάνωση της οργανωτικής υποδομής της Νέας Δημοκρατίας που έχει μείνει στη δεκαετία του ’70.

Ας αφήσει η Κυβέρνηση τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των ελέγχων της Κυβέρνησης από τα οποία φαίνεται ότι έκανε λιγότερους ελέγχους στη λίστα Λανγκάρντ από όσους κάναμε εμείς.

Ενοχλεί τον κ. Τσίπρα ότι επιχείρησα να βάλω τάξη στο Δημόσιο η οποία ξηλώθηκε μέσα σε 6 μήνες.

Το μόνο επίτευγμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου ήταν να φέρει πίσω τους επίορκους. Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι μεταρρύθμιση στη Δημόσια Διοίκηση.

Θα γυρίσω όλη την Ελλάδα διότι είναι χρέος μου να πάω στην περιφέρεια να μιλήσω με τους πολίτες και να τους παρουσιάσω τις προτάσεις μου για τη Νέα Δημοκρατία και να ακούσω τις απόψεις τους.

Ξεκινάω τις περιοδείες μου, το Σάββατο θα είμαι στην Κόρινθο, την Κυριακή στον Έβρο.

Η Νέα Δημοκρατία πήρε διαζύγιο από πολλές παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας. Πρέπει να εκφράσουμε τις δυνάμεις της υγιούς εργασίας, όχι μόνο των εργοδοτών αλλά και των εργαζομένων.

Σχετικά Άρθρα