Λάσπη Τελευταία Νέα

Καλά λέει ο άνθρωπος ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ όσοι επιλεγούν να στείλουν το παιδί τους φροντιστήριο είναι απαράδεκτοι και πρέπει να πληρώσουν!!!

Το μέτρο δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ,δεν θα έχει και πολιτικό κόστος και ως εκ τούτου δεν έχει λόγο η κυβέρνηση να το πάρει πίσω υποστήριξε ο Δ. Σεβαστάκης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Την ώρα που ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης υποστήριζε πως το κόστος από την αύξηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση είναι «πενταροδεκάρες» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης μιλώντας στο Μega έκανε μια πιο…προωθημένη τοποθέτηση.

Υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως το μέτρο δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου δεν θα έχει και πολιτικό κόστος και έτσι δεν έχει λόγο η κυβέρνηση να το πάρει πίσω. «Το πολιτικό κόστος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, σε σχέση με το κοινό του, από τη δυσαρέσκεια των γονέων των παιδιών των ιδιωτικών σχολείων. Επομένως δεν έχει και κανένα λόγο να το πάρει πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

(Έχει δίκιο ο άνθρωπος και δεν θέλω να ακούσω κουβέντα από τους πλουτοκράτορες Ξανθιώτες που στέλνουν το παιδί τους στο φροντιστήριο… Τσιμουδιά μην ακούσω τίποτε… όσοι ψήφισαν Τσίπρα μπορούν να κλάψουν ήσυχα, ήσυχα στην γωνία!!!!).

Σχετικά Άρθρα