Κόμματα Τελευταία Νέα

Θερμή υποδοχή στον Κυριακό από τους κατοίκους του Έβρου

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Αλεξανδρουπολίτες στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε σε ξενοδοχείο της πόλης. Μετά από την ολοκλήρωση της περιοδείας του σε ολόκληρο τον νομό Έβρου, ο κ. Μητσοτάκης εξεδήλωσε την χαρά του για το ενδιαφέρον των πολιτών, αλλά και το κρίσιμο της συμμετοχής τους σε αυτήν εσωκομματική διαδικασία της ΝΔ.

Μετά από μια σύντομη αναφορά στις θέσεις που υπηρέτησε, ο κ. Μητσοτάκης όμως εστίασε στη φθίνουσα πορεία της ΝΔ, στην απώλεια δύναμης όλα αυτά τα χρόνια και στο τι ακριβώς φταίει. Η υπεράσπιση των κεντρικών αξιών “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και η μάχη ιδεών, μέσα σε κανόνες και όχι με ασυδοσία, είναι το πλαίσιο που υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. Κορμός της κεντροδεξιάς παράταξης είναι η στήριξη των οικονομικά αδύναμων πολιτών της κοινωνίας και η δημιοργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

Ωστόσο, και η αμφίδρομη σχέση της ΝΔ με τους πολίτες, τέθηκε στο επίκεντρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόνισε την ανάγκη αλλαγής και ανανέωσης.

Εκείνο όμως που ξεσήκωσε τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων στην αίθουσα, ήταν η ρήξη με το παλιό που δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και η αντίθεσή του σε “τακτοποίηση κομματικών στελεχών”.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε θέματα που αφορούν την παιδεία, την στήριξη του ιδιωτικού τομέα και των επενδύσεων στη χώρα μας, καθώς και τα έργα υποδομών που πρέπει να γίνουν. Έκανε λόγο όμως και για τις φορολογικές εκείνες παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να βγει από το μνημόνιο.

Τέλος, δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος για το όνομά του και ότι θα συνεχίσει να μάχεται για το καλό της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα