Στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα έχει επαφές με φορείς και θα κάνει ομιλία στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα έχει επαφές με φορείς και θα κάνει ομιλία στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia

Omilia 233

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί αύριο, Κυριακή 11 Οκτωβρίου, το νομό Έβρου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία.

Το ακριβές πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι το εξής:

11:00: Επίσκεψη στο Φυλάκιο Καστανιών

11:30: Επίσκεψη στην Ορεστιάδα

12:30: Επίσκεψη στο Διδυμότειχο

13:15: Επίσκεψη στο Σουφλί

14:00: Επίσκεψη στις Φέρες

17:45: Συνάντηση με το Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, κ.κ. Άνθιμο

18:30: Συνάντηση με φορείς (Επιμελητήριο Έβρου, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου, Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και Σύνδεσμο Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Έβρου), στο Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης

20:00 Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη (Ξενοδοχείο Astir Egnatia – Πάρκο Εγνατίας)

Με αφορμή την επίσκεψή του στο νομό Έβρου, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Η προοπτική του Έβρου όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον τουρισμό παραμένει δυναμική. Πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής επιτέλους να στηριχθούν και ο Έβρος να γίνει βασικός διαμετακομιστικός κόμβος που θα ενώνει την Ανατολή με την Ευρώπη. Το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη σφύζουν από ζωή και ενέργεια.

Ωστόσο, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση διασφαλίζουμε ότι η προσφυγική και μεταναστευτική ροή στα σύνορά μας δεν θα αναστείλουν την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής».

Σχετικά Άρθρα