Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επιστολή του Στέλιου Μωραϊτη για Κοντό και εκλογικό αποτέλεσμα

Μάχιμος πολιτικός για 15 ολόκληρα χρόνια στο κοινοβούλιο ο Αλέξανδρος Κοντός. Με μαχητικότητα γνώση, πειθώ, επιμονή,διαρκή αγώνα και εντιμότητα έδωσε μάχη υπερασπιζόμενος την Ξάνθη την Θράκη αλλά και ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο της χώρα μας. Γι αυτό άλλωστε υπέστη όσο κανείς άλλος πολιτικός πισώπλατα μαχαιριές συκοφαντίες οχετό λάσπης, από τα οργανωμένα ξένα μονοπωλιακά μεγαλοσυμφέροντα που συντόνιζαν ανίκανοι, κακόψυχοι, μικρόψυχοι και αναξιόπιστοι πολιτικοί. Σ έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης το βρώμικο 2008!!!!!!!!!! Στάθηκε με αξιοπρέπεια όρθιος και άντεξε ένα (βαρύ σταυρό) ο ίδιος και η οικογένεια του και βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ.

Ένας πολιτικός που τιμήθηκε από την παράταξη του και κυρίως από τους ψηφοφόρους τους τόπου μας πάντα ως πρώτη επιλογή έως και σήμερα. Που χαίρει εκτίμησης, εμπιστοσύνης, αποδοχής αλλά και αγάπης από εκατομμύρια έλληνες αγρότες αλλά και όχι μόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βρέθηκε εκτός Βουλής εντελώς συγκυριακά ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ αλλά δεν ηττήθηκε ποτέ. Παραμένει δυναμικά μάχιμος και θα συνεχίζει να δίνει μάχες για τα προβλήματα του τόπου μας και το συμφέρον των αγροτών της Χώρας μας. Δεν νομίζω ότι   αξίζει μικρόψυχες αλλά και ειρωνικές λοιδορίες και αυτόκλητους συνηγόρους υπεράσπισης. Τέτοιες ενέργειες το μόνο που μπορούν να βλάψουν είναιη συνοχή της παράταξης που τιμήθηκαν την οποία υπηρετούν και υποτίθεται ότι πιστεύουν και σέβονται.

Ο αγροτικός κόσμος, ο τόπος μας εκτός από φτωχός έμεινε ανυπεράσπιστος και φτωχότερος. Τώρα μάλιστα που έρχονται τα δύσκολα

Η παράταξη μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή μετά από 40 χρόνια και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας.

Η αυτοσυγκράτηση, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός στους ανθρώπους της προσφοράς η ψυχραιμία και η υπομονή είναι ο καλύτερος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι όσοι τιμηθήκαμε αγαπήσαμε και πιστέψαμε σε αυτήν την παράταξη.

Για τον λόγο αυτό Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

ΈΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Πρώην Πρόεδρος της

ΝΟΔΕ Ξάνθης

Στυλιανός Μωραΐτης

Σχετικά Άρθρα