Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η Δόξα Σταυρούπολης συμμετείχε σε δυο ποδηλατικούς αγώνες

podilat podilat2

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ‘Δόξα Σταυρούπολης-Ξάνθης’ σας ενημερώνει ότι το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου συμμετείχε επάξια σε δύο (2) ποδηλατικούς αγώνες στις 27 Σεπτεμβρίου σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και απέσπασε πέντε (5) μετάλλια σε διεθνής αλλά και τοπικούς αγώνες.

Πιο αναλυτικά, οι αθλητές του Συλλόγου μας, Παπαδόπουλος Σταύρος και Νικηφόρος Νερατζίδης, πήραν μέρος στο «4ο Διεθνές Ποδηλατικό ΔιήμεροΘεσσαλονίκη 2015» στις κατηγορίες 40+ και 50+ Μάστερ αντίστοιχα και κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στο καθιερωμένο πλέον Circuit της πόλης, στην διαδρομή: Λευκός Πύργος, Ν. Γερμανού, Τσιμισκή, Σαλαμίνος, Νίκης. Την εκκίνηση των αγώνων έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του συλλόγου μας ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι του Νομού μας.

Επίσης, το τμήμα μας συμμετείχε στον 2ο Ποδηλατικό Αγώνα Βουνού (2nd Xanthi MTB Race) στην ορεινή περιοχή Θηλιά-Λειβάδι, ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για αθλητές με δελτίο (κατηγορίες Ανδρών ELITE, Εφήβων και Παίδων) και OPEN, όπου απέσπασε ένα (1) ασημένιο και δύο (2) χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Γυναικών, η Αντωνιάδου Μαρία κατέκτησε την 3η θέση. Αντίστοιχα, στην κατηγορία ανδρών (Μάστερ), ο Καρασακαλίδης Μάρκος επιβλήθηκε στην 2η και ο Σαρίκος Παναγιώτης την 3η θέση. Το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν επίσης: στην κατηγορία Ανδρών ELITE ο Δούρβας Νικόλαος, Σαμουηλίδης Τριαντάφυλλος, Θεοδωράκης Ιωάννης – κατηγορία Εφήβων ο Καραμπατζάκης Σταύρος – στη κατηγορία παίδων ο παμπαίδας Παπαδόπουλος Θεόδωρος και τέλος στην κατηγορία Μάστερ Ανδρών οι Κωνσταντινίδης Ανδρέας, Ασηκίδης Σάββας και Αβτζόγλου Σπύρος.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να συγχαρεί τους διοργανωτές και των δύο αγώνων για την εύρυθμη διεξαγωγή τους.

Σχετικά Άρθρα