Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ευχές Μίχογλου στους μαθητές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

agiasmos topeiros agiasmos topeiros (1) agiasmos topeiros (2) agiasmos topeiros (3) agiasmos topeiros (4) agiasmos topeiros (5) agiasmos topeiros (6) agiasmos topeiros (7)

Την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρίου 2015 τελέστηκαν οι καθιερωμένοι Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Τοπείρου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Θωμάς Μίχογλου , παρευρέθη στους Αγιασμούς και των τριών Γυμνασίων του Δήμου, στους Τοξότες, στο Εράσμιο και στο Όλβιο, μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Κοτόπουλο Χρυσόστομο και Κουραμίδη Στέργιο, την Πρόεδρο της Β’ θμιας εκπαίδευσης κ. Καρκαλιάνη Αναστασία, τον Πρόεδρο της Α’ θμιας εκπαίδευσης κ. Λουκμακιά Αθανάσιο και Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα εμπόδια της φετινής χρονιάς, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, στην ανάγκη αγαστής συνεργασίας όλων των φορέων, συλλόγων και δημοτών και τόνισε ότι: «όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να βρούμε την δύναμη και τον τρόπο να περάσουμε στη νέα γενιά πως πρέπει να μάθει να παλεύει για το μέλλον της και το συλλογικό συμφέρον, καθώς και να προσφέρει στην κοινωνία ανιδιοτελώς.»

Επεσήμανε πως η γνώση είναι το παν για να τεθούν οι βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, τόνισε στους μαθητές την φιλία μεταξύ τους και καταδίκασε τα φαινόμενα ενδοσχολικής βίας, ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο στους μαθητές, και υπομονή και καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς και γονείς.

Σχετικά Άρθρα