Έβρος Τελευταία Νέα

Προσπάθησε να μεταφέρει τρεις λαθρομετανάστες με fiat pundo

Συνελήφθη στις 12-9-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 64χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιταλίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράν.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ιταλικές πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Λίγο πριν το διαβατηριακό έλεγχο, αποβίβασε από το όχημα, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να αποφύγουν τον προβλεπόμενο έλεγχο και να τους προωθήσει παράνομα στη χώρα, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι μη νόμιμοι μετανάστες κατείχαν και επέδειξαν τρία (3) πλαστά δελτία ταυτότητας και τρεις (3) άδειες διαμονής των ιταλικών αρχών, καθώς και τρία (3) διαβατήρια, των αρχών του Ιράν, που περιείχαν πλαστές σφραγίδες θεώρησης εξόδου από την Ισπανία, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 30 φωτογραφίες των μη νόμιμων μεταναστών, που βρέθηκαν στο όχημα του 64χρονου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

loading...

Σχετικά Άρθρα