Κόμματα Τελευταία Νέα

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στην Καβάλα σε μεγάλη συγκέντρωση της ΧΑ

O Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Καβάλα με κεντρικό ομιλητή, τον βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος μίλησε για τον έντιμο και καθαρό αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά την πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Μέσα σε κλίμα αποθέωσης, εκατοντάδες Καβαλιώτες έστειλαν το ηχηρό μήνυμα της Νίκης για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ήταν εξαιρετικά θερμή και σε πολλά σημεία της εκδήλωσης το σύνθημα “Πατρίδα, Τιμή, Χρυσή Αυγή” δονούσε την ατμόσφαιρα.

Πρώτος στο βήμα ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβαλάς, Δημήτρης Βογιατζής, για ένα σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι μπορεί να ματώσαμε στον αγώνα αλλά ποτέ δεν κάναμε πίσω και στις εκλογές θα είμαστε οι μοναδικοί πραγματικοί νικητές.

Επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας, ο όποιος έκανε μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής σχετικά με τον πρωτογενή τομέα ως την μοναδική λύση για ανάπτυξη.

Μίλησε για τις παράλογες επιδοτήσεις των αγροτών που ουσιαστικά επιδοτούν την αεργία και όχι την πραγματική ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Φώτης Γραικός, που περιγράφοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως τον μεγαλύτερο ψεύτη διότι όλο αυτόν τον καιρό κορόιδευε τον Ελληνικό λαό, ουσιαστικά χωρίς να γίνεται καμία πραγματική διαπραγμάτευση. Τόνισε ότι όλα τα μνημόνια αποτελούν ένα σχέδιο ελέγχου της χώρας μας έτσι ώστε να έχουμε σχέση εξάρτησης με τους ξένους και με αυτό τον τρόπο να ελέγχουν την πατρίδα μας.

Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, βουλευτής ΣερρώνΑρτέμης Ματθαιόπουλος, που αναφέρθηκε στον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής σε αυτές τις εκλογές.Τόνισε ότι δεν δίνεται ο λόγος στο τρίτο πολιτικό κόμμα, διότι είμαστε ένα κόμμα ανεπιθύμητο που δεν λέει ΝΑΙ στο μνημόνιο και για αυτό δεν καλείται σε κανένα τηλεοπτικό πάνελ.

Είπε χαρακτηριστικά “όσοι ενδιαφέρονται για το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πολίτες του Βερολίνου ας πάνε να ζήσουν στο Βερολίνο, όσοι ενδιαφέρονται για την ψυχολογία του Νταισεμπλουμ, της Μέρκελ και όλων των τοκογλύφων που μας φέραν σε αυτό το σημείο μπορούν να πάνε να πολιτευτούν εκεί πέρα, μπορούν να πάνε να ζήσουν εκεί και ας αφήσουν αυτή την πατρίδα σε χέρια ελληνικά, σε χέρια καθαρά, σε χέρια που δεν κλέβουν ποτέ, στα χέρια της Χρυσής Αυγής”.

Χρυσή Αυγή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά Άρθρα