ΜειονότηταΤελευταία Νέα

Άνοιξε συζητήσεις το αποκλειστικό μας για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Υπήρξε πλήθος δημοσιευμάτων αλλά και ανακοίνωση του Χατζηγκενέ…

 

Πλήθος δημοσιευμάτων ακολούθησε η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δημοσίευση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Ξάνθης και η τοποθέτηση του κ. Χατζηγκενέ στην 4 η θέση πίσω από Μαλάκη και Γεωργία Ανδρέου που παραμένει στην 2 η τιμητική θέση. Πρώτος φυσικά θα είναι ο Αλέκος Κοντός που θα εκλεγεί κιόλας με κάθε άνεση αφού η ΝΔ καταγράφει άνοδο των ποσοστών της στην Ξάνθη και ο Σύριζα φαίνεται να φυλλορροεί.

Σήμερα μάλιστα εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση που τιμά τον πολιτευτή της ΝΔ που την υπογράφει.

Με αφορμή δημοσιεύματα θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και που σήμερα δυστυχώς ο τόπος μας βρίσκεται σε βαθιά κρίση, το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά είναι να τολμούμε να θυσιάζουμε με θάρρος τα προσωπικά μας συμφέροντα στο καλό του γενικού συμφέροντος και της κοινωνίας μας.

Θα υπηρετήσω το γενικό συμφέρον της κοινωνίας αλλά και του κόμματος που εντάχθηκα και με επέλεξε στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και με τίμησε να αγωνιστώ κάτω από αντίξοες συνθήκες ως υποψήφιος των εθνικών εκλογών και θα αποδεχθώ οποιαδήποτε θέση στο ψηφοδέλτιο με συμπεριλάβει στις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου διότι θεωρώ ότι όλες οι θέσεις είναι τιμητικές όταν υπηρετείς την αλήθεια και αγωνίζεσαι για το δίκαιο, την ισονομία και ισοπολιτεία και την προκοπή χριστιανών και μουσουλμάνων, κυρίως δε το γενικότερο συμφέρον της χώρας μας.

ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

Σχετικά Άρθρα