Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το μήνυμα του Αλέκου Κοντού προς τους Ξανθιώτες μετά τις εκλογές…

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, σε συνδυασμό με συγκεκριμένες προβλέψεις του εκλογικού συστήματος της χώρας, αφαιρεί από τη Νέα Δημοκρατία τη μοναδική έδρα που κατείχε στην Ξάνθη.
Μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια αδιάκοπης «μάχης» με τα προβλήματα του Τόπου, για την προστασία και στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, για τη διασφάλιση των συμφερόντων της πατρίδας μας, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους και όλες εσάς, που τόσα χρόνια ήσαστε δίπλα μου και μου δίνετε δύναμη με την εμπιστοσύνη σας.
Εκτιμώ ειλικρινά τη στήριξη αυτή και σας είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την συμπαράστασή σας.
Όλα αυτά τα χρόνια κατέβαλα κάθε προσπάθεια χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος, πολλές με φορές σε βάρος ακόμα και την προσωπικής και οικογενειακής ζωής μου, για να τιμήσω την στήριξή σας και να κάνω πραγματικότητα το κοινό μας όραμα για μία Ξάνθη με προοπτικές, με δυνατότητες, με ευκαιρίες για όλους.
Σας διαβεβαιώνω ότι η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων συνεχίζεται με το ίδιο και ακόμη περισσότερο σθένος. Δεσμεύομαι, δε, ότι θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα για το συμφέρον του Τόπου μας.

Σχετικά Άρθρα