Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Tips για να κοιμηθείτε σαν… πουλάκια!

Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που πολλές φορές δεν μπορείς να κοιμηθείς. Εάν έχεις δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν έχεις δει διαφορά, ρίξε μια ματιά σε μερικές old time classic συνταγές.

Άκου απαλή μουσική

Σύμφωνα με έρευνες, όσοι ακούν λίγο πριν κοιμηθούν για περίπου μισή ώρα χαλαρωτική μουσική, βελτιώνουν σταδιακά κατά 35% την ποιότητα του ύπνου τους.

Πιες ζεστό γάλα

Σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς γλυκά!

Μέτρα προβατάκια

Αν δε θες να μετρήσεις προβατάκια, μπορείς να μετρήσεις οτιδήποτε άλλο σου αρέσει ή ακόμα καλύτερα, να φανταστείς μια όμορφη εικόνα. Για παράδειγμα ένα εντυπωσιακό τοπίο, μια εξωτική παραλία ή οτιδήποτε σου φτιάχνει τη διάθεση. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Πάρε βαθιές αναπνοές

Σε βοηθάει πάρα πολύ να χαλαρώσεις και μετριάζει τους χτύπους της καρδιάς, χαρίζοντας σου έναν ήρεμο ύπνο.

Κάνε ένα ζεστό μπάνιο

Θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του σώματός σου, ενώ παράλληλα θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να διώξεις όλες τις αρνητικές σκέψεις, προετοιμάζοντας σε για έναν τέλειο ύπνο.

Σήκω από το κρεβάτι

Ναι ναι! Εάν έχει περάσει πάνω από μισή ώρα ενώ έχεις ξαπλώσει κι αισθάνεσαι πως δεν μπορείς με τίποτα να κοιμηθείς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς για λίγο από το κρεβάτι και να πας σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Περίμενε 15-20 λεπτά να ηρεμήσει λίγο το μυαλό σου κι έπειτα γύρνα πίσω στο κρεβάτι. Θα δεις ότι θα αισθάνεσαι καλύτερα.

Σχετικά Άρθρα