Δράμα

Σύλληψη παρέας που έπαιζε παράνομα «ΠΟΚΕΡ»

Συνελήφθησαν στις 21-8-2015 το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας 54, 49, 36, 34, 34, 25 (άντρες) και 42 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 49χρονο ιδιοκτήτη του, να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού – απαγορευμένου παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι δράστες.

Στην κατοχή των δραστών και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

454 μάρκες

11 τράπουλες

το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 63χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για τα ίδια αδικήματα, καθόσον συμμετείχε στη διεξαγωγή του παραπάνω παιγνίου, πλην όμως διέφυγε και αναζητείται. Επισημαίνεται ότι οι τέσσερις δράστες, ηλικίας 54, 49, 42 και 25 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα