ΚαβάλαΤελευταία Νέα

Κλεφτρόνι έκλεψε μηχανάκι αλλά δεν το χάρηκε…

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, στις 19-8-2015 το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας. Συνελήφθη το ίδιο βράδυ, στη Χρυσούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο δράστης, το βράδυ της 19-8-2015, αφαίρεσε από αγρόκτημα στη Νέα Καρυά Καβάλας, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί προέβησαν άμεσα σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 21χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα, σε αγροτική περιοχή, όπου την είχε αποκρύψει ο δράστης, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Σχετικά Άρθρα