Κύριο ΘέμαΤελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Αυτόγραφα και φωτογραφίες των παικτών της Εθνικής μπάσκετ μπροστά από το κατάστημα της EUROBANK στην Μ. Βόγδου

ethnikh mpasket

Το διάστημα 21- 23 /8/2015 θα βρεθεί στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών, προκειμένου να συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μαζί με τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες Ρωσίας, Τσεχία και Βοσνίας- Ερζεγοβίνης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με την στήριξη της τοπικής ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ η διοργάνωση ανήκει στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και πλαισιώνεται από την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ξάνθης (Οργανισμός Άθλησης).

Η ΔΔΕ Ξάνθης και η αρμόδια Ομάδα Φυσικής Αγωγής χαιρετίζουν την όλη προσπάθεια και στέκονται αρωγοί σε παρόμοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν τις αθλητικές δομές και φορείς της πόλης, ενώ δίνουν σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά ανυψώνοντας τον τοπικό αθλητισμό.

Παράλληλα η ΔΔΕ Ξάνθης καλεί όλο τον μαθητικό κόσμο να στηρίξει έμπρακτα με την παρουσία του την εκδήλωση, ενισχύοντας με το χειροκρότημα του τις προσπάθειες των ομάδων.

Επίσης γνωστοποιεί προς όλους ότι στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, όλοι οι παίκτες της Ελληνικής Εθνικής ομάδας θα υποδέχονται τους φίλους, υπογράφοντας αυτόγραφα και φωτογραφίζοντας με το κοινό, την Πέμπτη 20/8 και ώρα 18:00, έξω απο το τραπεζικό κατάστημα της Eurobank (επίσημος χορηγός των εθνικών ομάδων μπάσκετ) στην οδό Μιχ. Βόγδου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους χορηγούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και εθελοντές συμμετέχουν στην προσπάθεια ολοκλήρωσης μιας ακόμη επιτυχημένης διεθνούς εκδήλωσης, που μόνο θετικά στοιχεία έχει να δώσει στον τόπο μας.

Σχετικά Άρθρα