ΈβροςΤελευταία Νέα

Εκτός από σπίτια έκλεβαν και πινακίδες από αυτοκίνητα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις διαρρήξεις σπιτιών και δύο κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας από οχήματα, που είχαν διαπραχθεί τους μήνες Δεκέμβριος του 2014 και Ιανουάριος του 2015, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και σε χωριά του Έβρου. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 34 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν τρεις οικίες, σε χωριά του Έβρου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, 14 χρυσές λίρες Αγγλίας, διάφορα χρυσαφικά- κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και 1 ηλεκτρική συσκευή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε επίσης ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από δύο οχήματα, στην Αλεξανδρούπολη και σε χωριό του Έβρου, τις πινακίδες κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα