Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Pontos TV! Έρχεται σε λίγες μέρες! Πότε και που θα εκπέμπει!

Ένα νέο κανάλι που θα αφορά τον Ποντιακό Ελληνισμό θα κάνει το ντεμπούτο του τις επόμενες ημέρες. Το PONTOS TV θα αρχίσει να εκπέμπει από τις 15 Αυγούστου. Ο Τηλεοπτικός σταθμός που θα εκπέμπει στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης θα συνδράμει στην διάσωση και την μετάδοση της συλλογικής μνήμης πριν αυτή φθαρεί από τον χρόνο.
Το PONTOS TV θα καταθέτει καθημερινά την ολοκληρωμένη, επιστημονική, αντικειμενική καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς, του Ποντιακού Ελληνισμού και όχι μόνο.
Πολιτιστικά δρώμενα, ήθη και έθιμα, έρευνες και συνεντεύξεις θα είναι οι πρωταγωνιστές του νέου καναλιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια όαση πολιτισμού στο σύγχρονο τηλεοπτικό σκηνικό με αιχμή του δόρατος τον ποντιακό πολιτισμό και την ιστορία.
Όλος ο κόσμος του Πολιτισμού αναμένεται να αγκαλιάσει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, το οποίο, μετά την 15θήμερη δοκιμαστική περίοδο εκπομπής, την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα του μεταδίδοντας ενδιαφέρουσες εκπομπές ιστορικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που παρήγαγε το τελευταίο 6μηνο.
Τα σχέδια των υπευθύνων είναι φιλόδοξα και ιδιαίτερα ελκυστικά για τους λάτρεις της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

πηγή (http://epontos.blogspot.gr/2015/08/pontos-tv.html).

Σχετικά Άρθρα