Κύριο ΘέμαΜειονότηταΤελευταία Νέα

Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στις 7 και 8 Αυγούστου (video)

#kyf2015 wallpaper

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου τα οποίο ήταν ένα κίνημα κουλτούρας, οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1996 από την Νεολαία του Κενταύρου. Ο σκοπός του φεστιβάλ είναι να δείξει στους θεατές του την αξία και την πλουσιότατη κουλτούρα των ανθρώπων της Δυτικής Θράκης.

Ξεκινώντας με αυτό το στόχο το 1996 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Σαν τελευταίο και πιο πρόσφατο, έχουμε το 10ο το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Αυγούστου του 2014.

Τα έσοδα που προκύπτουν κάθε χρόνο επενδύονται στη παιδεία, κατασκευάζοντας διάφορες εγκαταστάσεις όπως για παράδειγμα βιβλιοθήκες, παιδικούς σταθμούς κ.τ.λ. Το Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στοχεύει σε μία αναπτυγμένη και πιο βελτιωμένη εκπαίδευση.

Φέτος διοργανώνουμε το 11ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στις 7 και 8 Αυγούστου 2015. Το πρόγραμμα μας θα περιέχει σκηνές έναρξης, θεατρικές παραστάσεις, τοπικά συγκροτήματα, παραδοσιακούς χορούς και 2 συναυλίες. Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ θα πάρει μέρος ο Bora Duran το οποίο είναι ένα Τούρκικο συγκρότημα και την δεύτερη ημέρα θα πάρει μέρος ο Γιώργος Γελαράκης.

Επίσης, αξίζεί να δείτε και τα δίαφορα σταντ τα οποία θα έχουμε κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kyf.gr. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Σχετικά Άρθρα