Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Χρυσό μετάλλιο και ειδικές διακρίσεις για τα κρασιά Βουρβουκέλη

Στον Διαγωνισμό « 19th Berlin Wine Trophy 2015» που διεξήχθη από τις 23 έως τις 26 Ιουλίου 2015 στο Βερολίνο , το ΄΄ ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ ΄΄ απέσπασε μεταξύ 12000 περίπου οίνων από 40 χώρες:

Χρυσό Μετάλλιο για τον οίνο: «ΑΒΔΗΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2011»

Ειδική Διάκριση στην κατάταξη των Μεταλλίων για τους οίνους: «ΛΑΓΑΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2010» και «LIMNIO- ΛΗΜΝΙΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2013»

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο ακόλουθο site: http://www.dwm.de/.

Για ακόμη μια χρονιά οι οίνοι του Κτήματος Βουρβουκέλη ξεχωρίζουν ανάμεσα σε πολλούς άλλους διεθνώς και καταφέρνουν να αποσπάσουν και πάλι αξιόλογες διακρίσεις.

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία προστέθηκε στις πολλές και αξιόλογες διακρίσεις για το «ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ» στα Άβδηρα Ξάνθης. Συνολικά οι οίνοι του Κτήματος Βουρβουκέλη από το 2009 μέχρι σήμερα έχουν αποσπάσει σε Διεθνείς Εκθέσεις και Διαγωνισμούς 20 μετάλλια και 5 ειδικές διακρίσεις, όπως επίσης πληθώρα θετικών αξιολογήσεων σε διεθνή blogs, sites και περιοδικών.

Το οινοποιείο της οικογένειας Βουρβουκέλη βρίσκεται στην είσοδο των Αβδήρων δίπλα στην επαρχιακή οδό, σε απόσταση είκοσι χιλιομέτρων από την πόλη της Ξάνθης. Διαθέτει χώρο υποδοχής επισκεπτών, αίθουσα γευσιγνωσίας καθώς και αίθουσα εκδηλώσεων. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού.

Σχετικά Άρθρα