ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Τελειώνει η μεταγραφή του Μπέρτου στο… «λιμάνι»!

Παιδί της Ξάνθης από τα… γεννοφάσκια του! Γαλουχημένος στις ακαδημίες της ΑΠΟΞ και μετέπειτα μέλος των ΤΕΠ της Ξάνθης δεν άργησε να αποτελέσει στέλεχος της αντρικής ομάδας καθώς στα 18 του είχε ήδη ενταχθεί σε αυτήν.

Με συνολικά 114 συμμετοχές, ένα τέρμα… και μάλιστα αυτό απέναντι στον Ηρακλή τον Απρίλιου του 2010 σε παιχνίδι σωτηρίας (2-4 στο Καυταντζόγλειο) ο Μπέρτος έκανε έστω… και αργά, το δικό του «μπαμ» στην περσινή σεζόν το οποίο τον δικαιώνει απόλυτα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πραγματοποιώντας μια καταπληκτική χρονιά, σε παιχνίδια -φωτιά ιδιαίτερα και μάλιστα κάνοντας το πάντα «δύσκολο» και «περίεργο» κοινό της Ξάνθης να τον καταχειροκροτήσει , ο Μπέρτος φέρεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που σιγά-σιγά επιβεβαιώνονται να κλείνει στον Ολυμπιακό για την επόμενη αγωνιστική 2016-2017. Μάλιστα δεν αποκλείεται η «μετακίνηση» να γίνει και νωρίτερα μεταβαίνοντας στην περίοδο του Γενάρη αλλά αυτά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι χαρά για οποιονδήποτε παρακολουθεί την αγωνιστική εξέλιξη ενός παιδιού από την πατρίδα μας να τον βλέπει να επιτυγχάνει στην καριέρα του.

Ο Μπέρτος είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της σκληρής δουλειάς που επιβάλλεται να ρίχνει κανένας στο γήπεδο, ΔΕΝ πέρασε πάντα από εύκολες περιόδους, είχε ντεφορμαρίσματα αλλά πλέον δικαιώνεται.

Καλό ΚΑΙ για την Ξάνθη που θα βάλει κατά τα φαινόμενα ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της σε περίοδο κρίσης που όλες οι ΠΑΕ χρειάζονται ενώ θα έχει περισσότερο χρόνο να ψάξει τον αντικαταστάτη του Μπέρτου για το δεξί άκρο της άμυνας, καλό και για τον ποδοσφαιριστή που πλέον βρίσκει ένα επιπλέον κίνητρο για σκληρή δουλειά ώστε να φανεί αντάξιος της επιλογής των Ερυθρολεύκων που σαφέστατα είναι ένα σκαλί πιο πάνω στην καριέρα του.

Να χαιρόμαστε με τέτοιες κινήσεις, το ξαναλέμε. Είναι απόδειξη… σκληρής δουλειάς και ο Μπέρτος θα έχει να λέει και να υπερηφανεύεται πώς το άξιζε όλο αυτό. Να συνεχίσει έτσι και βοηθώντας την μεγάλη ομάδα της Ξάνθης στην φετινή της προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και ο ίδιος του!

Πηγή: xanthi-spοrt.gr

Σχετικά Άρθρα