Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Κονσέρτο «Από την Αδριανούπολη στην Ξάνθη» με το κουιντέτο του Trakya University Ensemble

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 & ώρα 21.30 στο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης, στην αυλή με τα χαμάμ Κονσέρτο «Από την Αδριανούπολη στην Ξάνθη» με το κουιντέτο του Trakya University Ensemble.

Το σύνολο, ιδρύθηκε το 2007 κι αποτελείται από καθηγητές του Πανεπιστημίου της Ανδριανούπολης. Έχει δώσει πολλά κονσέρτα τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. Το τελευταίο κονσέρτο στην Ελλάδα ήταν τον προηγούμενο χρόνο στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και είχε πολύ μεγάλη απήχηση. Με δύο βιολιά, μία βιόλα, ένα τσέλο και ένα κοντραμπάσο, αυτό το έγχορδο κουιντέτο έχει ένα μεγάλο εύρος ρεπερτορίου από την κλασική έως την μοντέρνα μουσική.

Violin:  Assoc. Prof. Ahmet Hamdi ZAFER

Violin: Res. Assist. Bahar HOŞCAN

Viola: Assist. Prof. Şükrü Öner DİNÇ

Cello: Assist. Prof. Tanju ARABOĞLU

Contrabass: Lecturer Sela Can DÖKMECİ

Οργάνωση ΦΕΞ

Ακόμα σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 & ώρα 20.30 στο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης, στην αυλή με τα χαμάμ. Ο καραγκιόζης Φιλόσοφος στην αυλή με τα χαμάμ

Το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη καλεί του μικρούς και μεγάλους φίλους του στην αυλή με τα χαμάμ του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης στην δεύτερη του παράσταση με τίτλο «ο καραγκιόζης Φιλόσοφος»

Στο δεύτερο έργο της βραδιάς ο θίασος μας παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο ««η ελαία και ο άμπελος».

Φιγούρες σκηνικά Γεωργία Γιαννοπούλου. Και στα δύο έργα ζωντανή μουσική

ΤΡΕΞΑΤΕ….!!!!!!!Γενική είσοδος 5€ – οικονομική ενίσχυση του Μουσείου. Οργάνωση ΦΕΞ – Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα