Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ηχηρές αποχωρήσεις στελεχών από τη Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή τους από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρησή από το κόμμα γνωστοποίησαν με δήλωσή τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πανταζίδης, Φώτης Τζώρτζης και Λεωνίδας Χέλης.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν:

Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό υποβάλλοντας τις παραιτήσεις μας από μέλη της Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, έχουμε δώσει μάχες μέσα από τις γραμμές του ενάντια των πολιτικών του Μνημονίου. Για τον λόγο αυτό δεν δεχόμαστε να υπηρετήσουμε μια νέα μνημονιακή πολιτική που δεν επιλέχθηκε από τα μέλη και τα όργανα του κόμματος και είναι έξω από τις δεσμεύσεις, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς.

Μια πολιτική με την οποία είμαστε απόλυτα αντίθετοι, γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας, ξεπουλάει την χώρα και την εθνική της ανεξαρτησία.

Δεν δεχόμαστε να διαχειριστούμε ότι μας επέβαλλαν οι δανειστές για να παραμείνουμε σε μια Ευρώπη που εκβιάζει και ταπεινώνει τον λαό μας και που δεν έχει καμιά σχέση με τα δικά μας οράματα.

Δεν δεχόμαστε να εφαρμόσουμε ένα νέο μνημόνιο που φτωχοποιεί και εξουθενώνει ακόμα περισσότερο τον Έλληνα εργαζόμενο και φέρνει τη σφραγίδα της Αριστεράς.

Σήμερα καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, όσους πιστεύουν στα οράματα της Αριστεράς, να ενταχθούν στο μέτωπο που θα αναστηλώσει τις προδομένες ελπίδες και θα δώσει προοπτική νίκης στο μεγάλο λαϊκό και νεανικό ρεύμα της 5 ης Ιουλίου.

Πανταζιδης Κώστας, Μέλος Ν.Ε. Έβρου

Τζώρτζης Φώτης, Μέλος Ν.Ε. Έβρου

Χέλης Λεωνίδας, Μέλος Γραμ. Ν.Ε. Έβρου

Σχετικά Άρθρα