Οικονομία Τελευταία Νέα

Επίσκεψη της Διοίκησης της Eurobank στη Θράκη

Screen shot 2015-08-23 at 5.47.44 PM Screen shot 2015-08-23 at 5.47.41 PM

Περιοδεία στους νομούς Έβρου και Ξάνθης πραγματοποίησε κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της Eurobank υπό τον Πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας κ. Νικόλαο Καραμούζη και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Καλαντώνη.

Το κλιμάκιο των στελεχών, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων κ. Ιάκωβου Γιαννακλή και της Τομεάρχου Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνας Παπαποστόλου, επισκέφθηκε το δίκτυο και συνομίλησε με το προσωπικό των καταστημάτων Eurobank και Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank, στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη, ενώ συναντήθηκε επίσης με τοπικούς παράγοντες και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, τα στελέχη της Eurobank είχαν επίσης την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών, η οποία συμμετέχει στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στην Ξάνθη.

Οι διεθνείς μπασκετμπολίστες συμμετείχαν σε φιλική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της «ελληνικής dream team» σε κατάστημα της Eurobank στην Ξάνθη, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της Τράπεζας που επί 15 χρόνια στηρίζει ως επίσημος χορηγός την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης και με την ευκαιρία φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα σε παιδιά τόσο των εργαζομένων όσο και πελατών της Τράπεζας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Σχετικά Άρθρα