Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Οι «βάτραχοι» με το κλείσιμο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής στη Ξάνθη

Για 4 η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που πραγματοποιήθηκαν  στη Ξάνθη στις 19,20 και 21 Ιουνίου. Ο καιρός ευνόησε την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και εκατοντάδες άτομα βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν τη μουσικής μαζί μας , με κοινή διαπίστωση ότι κάθε χρόνο η προσέλευση και η στήριξη του κόσμου είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης “Οι Βάτραχοι “, με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής αυτής. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά για τη συνδιοργάνωση το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και τους υπαλληλους του για τη συμβολή και τη στήριξή τους, το Σωματείο Επαγγελματιών  Νομού Ξάνθης με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για τη καθοριστική συμβολή τους , τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης για τη παροχή των υπηρεσιών του και φυσικά τους επαγγελματίες της Ξάνθης , η συνδρομή των οποίων ήταν ουσιαστική και πολύτιμη, για άλλη μια χρονιά.

Αισθανόμστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε φυσικά όλους τους καλλιτέχνες , μουσικούς, σχήματα και χορευτές που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , μεταδίδοντας την αγάπη τους για τη μουσική με όλους. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή επίσης τους Προσκόπους του 2ου Συστήματος Ξάνθης, τη Χορωδία Εθνικού Ωδείου ,το Χορευτικό Όμιλο Ξάνθης και τη ΦΕΞ για τη συμμετοχή και τη φιλοξενία. Ευχαριστούμε επίσης τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης για την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση και προβολή των εκδηλώσεων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές , μέλη του συλλόγου και μη , που ήταν εκεί  μήνες πριν αλλά και το τριήμερο αυτό και απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αν υπάρχει κέφι , μεράκι και αγάπη για τη μουσική και την πόλη μας, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υποσχόμενοι μια ακόμα πιο όμορφη και άρτια εκδήλωση.

Πολιτιστικός Σύλλογος ” Οι Βάτραχοι ”

Το Δ.Σ.

drone 600

Σχετικά Άρθρα