ΚόμματαΤελευταία Νέα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες» (video)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου που συνηγορεί στην υπογραφή ενός νέου εθνοκτόνου Μνημονίου.

Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στην Βουλή είχε τονίσει πως με τα Μνημόνια καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει, γι΄ αυτό πρώτιστη προτεραιότητα είναι το Μνημόνιο να καταργηθεί (Μemorandum delenda est).

Η θέση της Χρυσής Αυγής, όταν τέθηκε το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, αλλά και στην επερχόμενη μνημονιακή Τσίπρα. Με την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία εμπεριέχει σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην ύφεση, η Ελλάδα καθίσταται για μια ακόμη φορά αποικία χρέους.

Περιλαμβάνεται μείωση προσωπικού και των προμηθειών στην εθνική άμυνα, την στιγμή που η Πατρίδα βρίσκεται υπό συνεχής απειλή. Όλοι μιλούν για τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα μας. Είναι δυνατόν μέσα σε μια παγκόσμια οικονομία, μια άτακτη χρεοκοπία να μην έχει συνέπειες και για τους τοκογλύφους δανειστές; Η κυβέρνηση, αν και θα έπρεπε, δεν έχει, ούτε ποτέ είχε ένα σχέδιο Β΄.

Εμείς δεν συμφωνούμε στην υπογραφή ενός ακόμα εθνοκτόνου Μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος, δεν θα δώσει εξουσιοδότηση και θα πει ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Όπως έλεγε και ένα γνωστό σύνθημα της ΕΟΚΑ: «Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες»!

drone 600

Σχετικά Άρθρα