Λάσπη Τελευταία Νέα

Φίλης: Μονόδρομος η δραχμή, σε περίπτωση που πουν όχι οι δανιστές!

Δήλωση- «βόμβα» από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ- Λίγο αργότερα, βέβαια είπε ότι έκανε πλάκα… ενώ αρχικά αρνήθηκε τη δήλωση!

 

Σε μία δήλωση- “βόμβα” προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης. Όπως είπε σε παρέα δημοσιογράφων, σε περίπτωση που οι δανειστές πουν “όχι” στο αίτημα Τσίπρα, τότε η … δραχμή είναι μονόδρομος!

Λίγο αργότερα, βέβαια, και όταν ρωτήθηκε από τον τηλεοπτικο σταθμό ΣΚΑΙ, αφού αρχικά αρνήθηκε τη δήλωση, είπε ότι έκανε … πλάκα, προφανώς αντιλαμβανόμενος τι είχε πει!

Συγκεκριμένα, ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ όταν ο δημοσιογράφος της “Καθημερινής”, Κωνσταντίνος Ζούλας, προχώρησε σε αποκάλυψη που αφορούσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ζούλας αποκάλυψε πως ο κ. Φίλης, είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, ότι ένα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που θα συνοδευτεί από ΟΧΙ των θεσμών, θα οδηγήσει στην έξοδο της χώρας μας από το ευρώ και στην επιστροφή στη δραχμή.

Ο σταθμός επικοινώνησε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως έκανε πλάκα και δεν εννοούσε ότι η δραχμή είναι μονόδρομος, πρόσθεσε ότι οι θέσεις του κόμματος είναι γνωστές και δεν περιλαμβάνουν έξοδο από το ευρώ, ενώ κατηγόρησε τον σταθμό για προπαγάνδα. (Οι άνθρωποι το λένε είναι θιασώτες της δραχμής… εμείς ΔΕΝ τα ακούμε αυτά που λένε και πιστεύουμε ότι θα κάνουν άλλα…).

Σχετικά Άρθρα