Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση του ΝΑΙ στην κεντρική πλατεία. Αύριο το ΟΧΙ

Αρχική σύγχυση είχε δημιουργηθεί λόγο του σχεδιασμού ώστε να υπάρξουν δυο παράλληλες συγκεντρώσεις για το ναι στην κεντρική πλατεία Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ αλλά και του Όχι πάλι στην κεντρική πλατεία Πέμπτη και Παρασκευή.

Τελικά μετά από συνεννόηση θα γίνουν μια εκδήλωση του ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 2 Ιουλίου 2015 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης στις 20:00 και αύριο το Όχι στο ίδιο σημείο στις 19:00

Οι δύο ανακοινώσεις:

Του ΝΑΙ

Η Επιτροπή ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ καταγγέλλει ότι, ενώ τηρήθηκαν όλες οι νομότυπες διαδικασίες, προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης την Παρασκευή το απόγευμα της 3ης Ιουλίου 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατέθεσε επίσης αίτηση για να πραγματοποιήσει συγκέντρωση την ίδια μέρα και ώρα, θέλοντας προφανώς να δημιουργηθεί ένα κλίμα πόλωσης και διχασμού των κατοίκων της Ξάνθης.

Η Επιτροπή ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ μην θέλοντας να συμβάλλει στην δημιουργία ενός τέτοιου κλίματος πόλωσης και διχασμού ακυρώνει την εξαγγελθείσα συγκέντρωση.

Ο σεβασμός που μας πρεσβεύει υπερισχύει του αυταρχισμού και της αυθαιρεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τους παραπάνω λόγους ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Επιτροπή ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ και συμμετέχουμε δυναμικά στην συγκέντρωση της Πέμπτης 2 Ιουλίου 2015 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.

Του ΟΧΙ

Προς ενημέρωση των δημοτών.

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με αίτησή της την Δευτέρα 29/6,  ζήτησε και της παραχωρήθηκε το ανοικτό θεατράκι της Κ. Πλατείας για την Πέμπτη το απόγευμα στις 7:30 στις 2/6. Βλέποντας το κάλεσμα των «ΜΕΝΟΥΝΕ ΕΥΡΩΠΗ», για την ίδια μέρα, ακυρώνει την προγραμματισμένη εκδήλωση – ομιλία ως δείγμα πολιτικού πολιτισμού και αποφυγή ενδεχομένως παρεξηγήσεων.

Εντέχνως ο κάθε «πικραμένος» έκανε αίτηση για παραχώρηση της Κ. Πλατείας και για την επόμενη μέρα Παρασκευή 3/6, ώστε να αποκλείσουν τις συγκεντρώσεις του ΟΧΙ.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, εντελώς δημοκρατικά, αποφάσισε τελικά και την Πέμπτη και την Παρασκευή να παραχωρήσει την Πλατεία στους υποστηρικτές του ΝΑΙ και μάλιστα με προσωπική παρέμβαση  του δημάρχου.

Τόσο απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα. Ο πανικός των οπαδών της «φράξιας Σόιμπλε» είναι φανερός. Η ηγεσία του ΝΔΠΑΣΟΚΠΟΤΑΜΙου χτίζει το διχασμό, χρησιμοποιώντας τον φόβο. Όλοι αυτοί που οδήγησαν τους Έλληνες στην φτωχοποίηση, έρχονται, πραξικοπηματικά, να ανατρέψουν τη Δημοκρατία.

Την Κυριακή όμως θα πάρουν την απάντηση.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 7:00 μμ ΣΤΗΝ Κ.ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.

Σχετικά Άρθρα