Κόμματα Τελευταία Νέα

Δραστηριότητες Τοπικών οργανώσεων της ΧΑ σε Ξάνθη και Καβάλα

 xrysh ayh (3) xrysh ayh xrysh ayh (1) xrysh ayh (2)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Ξάνθης: «Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ξάνθης, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, μετέβησαν σε χωριά του δήμου Αβδήρων, την Πέμπτη 23 Ιουλίου, όπου διένειμαν εφημερίδες του Κινήματος, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και κατατοπίζοντάς τους ως προς την σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετική και τα σχόλιά τους ιδιαίτερα θετικά ως προς την πολιτική μας δράση και τον αγώνα μας για δικαίωση κι ελευθερία. Οι δράσεις της Τ.Ο. Ξάνθης συνεχίζονται με αμείωτο σθένος σε όλους τους δήμους του νομού, αφού σε κάθε εξόρμησή μας ενημερωτική, αντιλαμβανόμαστε ότι η στήριξη του κόσμου μεγαλώνει συνεχώς.

Γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας από μέλη και φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, την Τρίτη 21 Ιουλίου, για την ομιλία του γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα “το αιματηρό αριστερό μνημόνιο”. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας για το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης της κόρης του και με αφορμή το γεγονός αυτό τόνισε την αναγκαιότητα της εποχής μας για ελπίδα διότι η εποχή μας πάσχει από ελπίδα και όραμα, κάτι που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το παρέχει διότι είναι ξεκάθαρα το μοναδικό ιδεολογικό Εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα. Έτσι κοιτώντας το νέο μέλλος της οικογένειας μας στα μάτια το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνει ένας νέος πατέρας είναι να ανανεώνει τους όρκους του για Αγώνα για Ελευθερία και πίστη στην Ιδέα.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας αναλυτικά για τα νέα επαχθέστερα μέτρα που στην πραγματικότητα είναι τα προαπαιτούμενα για το μνημόνιο 3 έρχεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τα νέα αυτά μέτρα θα είναι η ταφόπλακα για τους αγρότες οι οποίοι για ακόμη μια φορά είναι στο στόχαστρο και για τους συνταξιούχους που θα δουν τις συντάξεις τους να μετατρέπονται σε επιδόματα. Όσο αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες που τους έχουν οδηγήσει στην πτώχευση και στην εμπορική απαξίωση είναι κάτι που γίνεται μεθοδευμένα διότι προάγουν την αντικατάσταση τους από τις πολυεθνικές που θα έρθουν σύντομα να καταλάβουν την θέση τους.

Έκλεισε την ομιλία του με μια εκτενής αναφορά στην καταστροφή που έχει επιφέρει τόσο η κυβέρνηση της αριστεράς αλλά και τα μνημόνια τα τελευταία πέντε χρόνια. Το ΑΕΠ έχει υποβαθμιστεί από το 2010 που ήταν στα 222,2 δις ευρώ στα 170 δις ευρώ το 2016, δηλαδή μια σωρευτική ύφεση που το 2016 θα έχει φθάσει το -31%. Το 1/3 του Εθνικού πλούτου της Ελλάδας χάθηκε από τα μνημόνια της καταστροφής. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εκροή καταθέσεων που είναι ενδεικτικό της εμπιστοσύνης της αριστερής κυβέρνησης αλλά και στην ανεργία που μαστίζει την πατρίδα μας (27% σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις). Σε όλο αυτό το τοπίο της δυστυχίας και της καταστροφής μοναδική ελπίδα που υπάρχει είναι η Χρυσή Αυγή που κατέχει την μοναδική διέξοδο από τα μνημόνια της υποταγής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση της επιστολής του Αρχηγού και με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος. ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!».

Σχετικά Άρθρα