ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Αλέκος Κοντός: «Εγκληματική η κυβέρνηση του Τσίπρα»

kontos alekos

Η νύχτα που πέρασε είναι βέβαιο ότι θα γράφει με μελανά χρώματα στην ιστορία μας. Η εγκληματική κυβέρνηση Τσίπρα , αφού απέτυχε πλήρως να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά με τους Ευρωπαίους εταίρους και αφού διέλυσε μέσα σε πέντε μήνες την πραγματική οικονομία τινάζοντας στον αέρα τις θυσίες του ελληνικού λαού, αποφάσισε να οδηγήσει τη χώρα σε αχαρτογράφητα νερά, με το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ενέργειας να φαίνεται μόνο καταστροφικό για την πατρίδα.

Για μια ακόμη φορά παίζουν με το Σύνταγμα, διχάζουν τον ελληνικό λαό και επιχειρούν να του ρίξουν την ευθύνη της παταγώδους αποτυχίας τους να κρατήσουν την πατρίδα όρθια και μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ.

Αποδεικνύονται μοιραίοι για τον Τόπο, δυστυχώς όσο ακόμη μένουν στην εξουσία όλο και πιο κοντά μας σπρώχνουν στην εθνική τραγωδία.

Αυτή την κρίσιμη ώρα δεν υπάρχει περιθώριο για κανέναν ώστε να μη κινητοποιηθεί.

Οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις του Τόπου πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη να κρατήσουμε τη χώρα όρθια και μέσα στο ευρώ, οι πολίτες πρέπει να γυρίσουν μια και καλή την πλάτη τους στις δυνάμεις του λαϊκισμού και να προστατέψουν τις θυσίες που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.

Ξάνθη 27 Ιουνίου 2015

Αλέξανδρος Κοντός

Βουλευτής Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα