Καβάλα Τελευταία Νέα

21χρονος ρήμαζε σχολεία στην Καβάλα… έπαιρνε υπολογιστές για να παίζει παιχνίδια

kloph dikykloy

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 13 διαρρήξεις σχολείων και ιδρυμάτων, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 13-3-2015 έως 19-6-2015, στην πόλη της Καβάλας. Συνελήφθη στις 19-6-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 21χρονος, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, στην πόλη της Καβάλας, δεκατρία σχολεία και ιδρύματα, αφαιρώντας, μεταξύ άλλων, από το εσωτερικό τους:

7 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές

6 ηλεκτρονικές συσκευές

το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν στο σπίτι του δράστη, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έξι ηλεκτρονικές συσκευές, που προέρχονται από τις παραπάνω διαρρήξεις, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα