fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Μεγάλος καυγάς στο Τύμπανο για μια στάση που ξήλωσε ο δήμος Τοπείρου… απειλεί με παραίτηση ο αντιδήμαρχος του Μίχογλου

stash tympano

Μεγάλος καυγάς σήμερα από το πρωί στον Δήμο Τοπείρου και συγκεκριμένα στο Τύμπανο όπου συνεργεία του Δήμου πήγαν και ξήλωσαν στάση του λεωφορείου, χωρίς να έχουν συνεννοηθεί με τους κατοίκους αλλά ακόμη ούτε και με τον αντιδήμαρχο του Μίχογλου που είναι από το ίδιο το χωριό. Η στάση του λεωφορείου έχει την δική της ξεχωριστή ιστορία αφού έχει γίνει τα τελευταία 10 χρόνια αντικείμενο διαμάχης μεταξύ κατοίκων και ιδιοκτήτη οικοπέδου που γειτνιάζει με την στάση.

Μάλιστα υπήρξε πρόσφατα και δικαστική απόφαση που δικαίωνε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου για την σωστή τοποθέτησή της αλλά φαίνεται ότι κάτι άλλαξε τους τελευταίους μήνες. Έτσι τα συνεργεία, με εντολή άνωθεν όπως είπαν (αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο) πήγαν σήμερα το πρωί και παρά την κατακραυγή των κατοίκων έκοψαν από την βάση της την στάση και την μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του κ. Μίχογλου που είναι μάλιστα και από το ίδιο χωριό εκτός από το ότι δήλωσε σφοδρά δυσαρεστημένος προτίθεται όπως είπε στο καφενείο να υποβάλει την παραίτησή τους από τον συνδυασμό, αν δεν υπάρξει αποκατάσταση της στάσης μέσα στις επόμενες ημέρες… (Περιμένουμε και για το θέμα αυτό-όπως και για το μπαζωμένο ρέμα στο Εράσμιο- την επίσημη εξήγηση του Δημάρχου Τοπείρου κ. Μίχογλου και των συνεργατών του!!!).

Σχετικά Άρθρα