ΚαβάλαΤελευταία Νέα

Η απάντηση της περιφέρειας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για το θέμα της Θάσου

 thasos

Επί των διαλαμβανομένων στο κοινό Δελτίο Τύπου των παρατάξεων «Κοινωνική Συμμαχία» & «ΡΙΖΑ», έχουμε να υπογραμμίσουμε τα εξής: «Κοιτάξτε ποιος μιλάει και …τι λέει!!! Σκάνδαλο, χλιδή και ασωτία ανακάλυψε ο γνωστός “δοτός” επικεφαλής της αντιπολίτευσης, μέλος της διοίκησης την οποία καταδίκασε η κοινωνία !

Σκάνδαλο γιατί αγοράσθηκε μια καρέκλα γραφείου, ευπρεπίσθηκε με κορνίζα πολλών μέτρων (ένας τεράστιος πίνακας της Καβάλας) και προσφέραμε έναν καφέ (για λόγους ευπρέπειας) στους φιλοξενούμενους !!!

“Χλιδή” επίσης γιατί έχουμε την πρόθεση να δώσουμε την δυνατότητα στον λαό της Θάσου (με 200-250 € μηνιαίως) να εξυπηρετείται, σύμφωνα με τον νόμο, με ένα προσβάσιμο εντός του οικισμού και όχι απόμερο, όπως αυτό που υπάρχει (και έχει γραφεία κτηνιατρικού και αγροτικού χαρακτήρα, τα οποία κρίναμε ότι δεν πρέπει να καταργηθούν αλλά να αναμείνουν την συμπλήρωση της στελέχωσης τους).
Πανικόβλητοι από την τεράστια προσπάθεια να επανεκκινήσουμε την «βαλτωμένη» περιφέρεια που παραλάβαμε, ξοδεύουν τον αντιπολιτευτικό τους λόγο στη μοχθηρία και στην μιζέρια των αντιλήψεων τους, σε διογκώσεις και διαστρεβλώσεις ασήμαντων γεγονότων (π.χ. αν η καρέκλα μπορούσε να είναι φτηνότερη !!!) χωρίς καμία πρόταση ως τώρα!

Αυτοί που κατάντησαν την περιφέρεια μας τελευταία στην Ελλάδα (Εurostat 2013) !
Δεν είχαμε ασχοληθεί με την γνωστή ως «μετακόμιση – φούσκα – Καραλίδη», ούτε με την επιχειρηθείσα ανάθεση σε συνεργάτη του, μεγάλου ποσού, αν και θα έπρεπε… Μήπως θυμάται το ποσό;

Δεν είμαστε ίδιοι… Ας κοιτάξουν γύρω τους !

Σχετικά Άρθρα