ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Τα θέματα της ΔΕΥΑ Αβδήρων μεταφέρθηκαν στον Γ. Κατρούγκαλο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Ομάδα στελεχών της ΔΕΥΑ Αβδήρων είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, χθες το απόγευμα στην πόλη της Ξάνθης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και κατά τη διάρκειά της ο Υπουργός ενημερώθηκε για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη ΔΕΥΑΑ, όπως η έλλειψη μόνιμου προσωπικού, η διακοπή της τακτικής ετήσιας επιχορήγησης από το ΥΠΕΣΔΑ και το πάγιο αίτημα των ΔΕΥΑ για ένταξή τους σε ειδικό τιμολόγιο χρέωσης από τη ΔΕΗ. Ο κ. Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις της επιχείρησης, ενώ αποκάλυψε ότι το ζήτημα της πρόσληψης μόνιμου προσωπικού από επιχειρήσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως οι ΔΕΥΑ, είναι κάτι που απασχολεί ήδη τα στελέχη του Υπουργείου του, τα οποία εργάζονται για να δοθεί λύση σε αυτό το μείζονος σημασίας πρόβλημα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ κ. Νίκος Χατζόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Καλιαμπάκας, ο Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης κ. Γιώργος Αποστολίδης, καθώς και ο Βουλευτής Ν. Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Σχετικά Άρθρα