ΚόμματαΤελευταία Νέα

Μεϊμαράκης: Αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο του Σύριζα, δεύτερο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή! (video)

 meimarakhs

Μια μεγάλη αλήθεια ξεστόμισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην συνέντευξη που έδωσε χθες στο Βήμα FM. Όταν η συζήτηση πήγε στην ψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου από πλευράς ΝΔ ο Μεϊμαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αν αυτήν την στιγμή τα ζητήματα τα εσωκομματικά κυριαρχήσουν, η Νέα Δημοκρατία θα δώσει μια εικόνα τέτοια που αν-ω μη γένοιτο- οδηγηθούμε σε κάλπες, θα επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία Τσίπρα. Δεν θα υπάρχει Νέα Δημοκρατία!

Γι΄ αυτό πιστεύω ότι πρέπει η ηγετική ομάδα να βρίσκει λύσεις σύνθεσης, όχι αποσύνθεσης. Λύσεις συνεννόησης, όχι επιβολής. Εάν δεν συνεννοηθούμε και δώσουμε μια τέτοια εικόνα, πολλοί πιστεύουν εν τω μεταξύ ότι θα με διαγράψει. Ας με διαγράψει… Η συνείδησή μου λέει αυτό, δεν είναι όμως εκεί το θέμα. Γιατί σας επαναλαμβάνω: Πέρασε η συμφωνία, με ψήφους όπως λέτε εσείς άλλων κομμάτων, η κυβέρνηση κρίνει ότι δεν έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και προσφεύγει στον λαό. Σενάριο ανοιχτό το οποίο μας λένε κάθε μέρα οι υπουργοί.

Εμείς πρέπει να διασπαστούμε; Να διαγράψουμε; Να μην έχουμε ψηφοδέλτια; Τι θα κάνουμε; Και θα έρθει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή μετά;

Έχουμε ιστορική ευθύνη απέναντι σε αυτά, πρέπει να τα αξιολογήσουμε. Πρέπει να βρούμε ως πρώτο ζήτημα εθνικό την συμφωνία, να την συζητήσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο – ψύχραιμα, ήρεμα- . Γιατί πρέπει τώρα να σπαταλάμε ενέργεια για αυτά τα θέματα και να απογοητεύουμε ακόμη περισσότερο τον κόσμο μας;”

Μονόδρομος λοιπόν για την Νέα Δημοκρατία η υπερψήφιση του νέου καταστροφικού αριστερού Μνημονίου για να μην επέλθει άμεσα η οριστική διάλυση στην πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη.

Η Χρυσή Αυγή ΑΜΘ ενημερώνει τον κ. Μεϊμαράκη και τους λοιπούς Νεοδημοκράτες παροικούντες την Ιερουσαλήμ πως είτε ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο είτε όχι είναι θέμα χρόνου η οριστική αποσύνθεση της ψοφοδεξιάς και η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο κόμμα!

Σχετικά Άρθρα