Αθλητικά Τελευταία Νέα

Προπονητής στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ ο Απόστολος Κουτρουλός

koytroylos

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως προπονητής στις Μικτές ομάδες για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο κ. Απόστολος Κουτρουλός.

Το βιογραφικό του Απόστολου Κουτρουλού

Ο Απόστολος Κουτρουλός γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1972 στην Ξάνθη και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος διπλώματος UEFA A.

Η προπονητική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στον ακαδημία της Αναγέννησης Θαλασσιάς την περίοδο 1995-1996 για να ακολουθήσουν ο Ορφέας Ξάνθης, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ξάνθης, ο Παύλος Μελάς Κουτσού, ο Δημόκριτος Τυμπάνου και η Δόξα Ξάνθης με την οποία κέρδισε την άνοδο το 2003 στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

Τα επόμενα 3 χρόνια διετέλεσε προπονητής στην ομάδα Κ21 της SKODA ΞΑΝΘΗ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας το 2006. Η συνέχεια τον βρήκε στον Εχίνο Σπορ όπου έμεινε για 3 χρόνια με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το 2010 ανέλαβε την αντρική ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού και την στελέχωση των ακαδημιών ενώ την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ήταν προπονητής του Αστέρα Μαγικού.

Από το 2012 είναι προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Νομού μας, την Βασίλισσα της Θράκης.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά όλους τους προπονητές που κατέθεσαν τα βιογραφικά τους στην Γραμματεία και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να συνεργαστούν μαζί τους στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα