Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Γιώργος Τσιτιρίδης καθάρισε τις παραλίες Μυρωδάτου, Αϊ Γιάννη, Πόρτο Μόλο, Μάνδρας και την παραλία στο αλσύλλιο του Πόρτο Λάγος

 φωτο 7 φωτο 1 φωτο 2 φωτο 3 φωτο 4 φωτο 5 φωτο 6

Στις 5 και 6 Ιουνίου στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός των παραλιών Μυρωδάτου, Αϊ Γιάννη, Πόρτο Μόλο, Μάνδρας και της παραλίας με το αλσύλλιο στο Πόρτο Λάγος.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους πρωταγωνιστές των εθελοντικών δράσεων καθαρισμού, τους μαθητές και την Διευθύντρια του Γυμνασίου Πολυσίτου για τον καθαρισμό της παραλίας Μάνδρας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μυρωδάτου και Διομήδειας για τον καθαρισμό της παραλίας Μυρωδάτου, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσού για τον καθαρισμό της παραλίας Πόρτο Μόλο, τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Ο Βιστωνίδας για τον καθαρισμό της παραλίας Αϊ Γιάννη και τον Μορφωτικό εξωραϊστικό σύλλογο Πόρτο Λάγος για τον καθαρισμό της παραλίας και του αλσυλλίου στο Πόρτο Λάγος.

Τέλος ευχαριστεί το τουριστικό γραφείο Τόνιας Travel για την προσφορά του στην μετακίνηση των μαθητών, το προσωπικό και τους αιρετούς του Δήμου μας που συμμετείχαν στον καθαρισμό και στην οργάνωση των εθελοντικών δράσεων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο «Ο Δήμος Αβδήρων θα συνεχίσει την προσπάθεια για την διατήρηση και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος» και καλεί όλους τους λουόμενους, κατοίκους και χρήστες της παραλιακής ζώνης να συμβάλλουν καθοριστικά, ώστε οι παραλίες του Δήμου Αβδήρων εκτός από τις πιο όμορφες να είναι και οι πιο καθαρές της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα