ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Με δεκαεπτά θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων

dhmotiko simboylio τοπειρου 15-9-14 (10)

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων Σπύρος Γαλανόπουλος καλεί τα μέλη του σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 29 η Μαΐου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Ανάπλαση οικισμού Σουνίου» (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου).

Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση οικισμού Σουνίου» προϋπολογισμού 650.000,00 € που χρηματοδοτείται από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2012ΣΕ28280 – Ο.Π.Σ.Α.Α.: 176524 (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου).

Σύσταση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων» (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου).

Έγκριση της αριθ. 24/2015 Απόφαση του ΝΠΔΔ: «Κέντρο Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής Παιδικής & Τρίτης Ηλικίας Δήμου Αβδήρων» που αφορά την 3η τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2015. (εισηγητής: Μαυρίδης Νικόλαος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ).

Έγκριση παραχώρησης του δημόσιου κτήματος ΑΒΚ 4031 (πρώην Αστυνομικός Σταθμός Αβδήρων) από τη Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας στο Δήμο Αβδήρων. (εισηγητής: Δήμαρχος).

Έγκριση παραχώρησης του ΑΒΚ 3813 δημόσιου κτήματος σύμφωνα με το άρθρο 200 του ν. 3463/2006 που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας του Δήμου Αβδήρων από την Δ/νση Δημόσιας Περιουσίαςστο Δήμο Αβδήρων. (εισηγητής: Δήμαρχος).

Τροποποίηση της αριθ. 279/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την συγκρότηση – ορισμό του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών» (άρθρο 78 Ν. 3852/2010). (εισηγητής: Δήμαρχος).

Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Μαθητικών Κατασκηνώσεων και Φιλοξενίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.(εισηγητής: Δήμαρχος)

Συγκρότηση Επιτροπής Μαθητικών Κατασκηνώσεων και Φιλοξενίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.(εισηγητής: Δήμαρχος)

Απόδοση λογαριασμού υπολόγου εντάλματος προπληρωμής (εισηγητής: Θεοδωρίδης Αθανάσιος, αναπληρωτής ταμίας).

Έγκριση 5ης τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2015. (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου).

Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών (άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ). (εισηγήτρια Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου).

Έγκριση της αριθ.10/2015 Απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αβδήρων» που αφορά την έγκριση του απολογισμού του, οικονομικού έτους 2014. (εισηγήτρια: Ρούφου Παρασκευή Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ).

Έγκριση της αριθ. 3/2015 Απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αβδήρων» που αφορά την έγκριση του απολογισμού του, οικονομικού έτους 2014. (εισηγητής: Γουλινάκης Δημήτριος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ).

Έγκριση εκποίησης οικοπέδων σε άστεγους δημότες στον Οικισμό Πόρτο Λάγος του Δήμου μας (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος Νομικός του Δήμου).

Έγκριση δαπανών για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου. (εισηγήτρια: Ρούφου Παρασκευή Αντιδήμαρχος).

Έγκριση Απολογισμού (Διορθωτικού) έτους 2014 της Σχολικής Εφορίας του 2/θέσιου Μ/Κ Δημοτικού Σχολείου Αλκιώνης.

Σχετικά Άρθρα