fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Δεν τον αφορά και δεν κάνει χρήση της τροπολογίας για το ασυμβίβαστο ο Γιώργος Παυλίδης. Τεράστιες οι υποχρεώσεις της θέσης του

paylidis kali

Σχετικά με την τροπολογία που εισήχθη και ψηφίστηκε στη Βουλή για τη μη ισχύ του ασυμβίβαστου για τους Περιφερειάρχες έως 31-8-2015, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε ότι το σύνολο- σχεδόν- των Περιφερειαρχών όπως και ο ίδιος ουδέν γνώριζαν περί αυτής πριν από το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής».

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ανέστειλε την επαγγελματική του δραστηριότητα μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του από 1-9-2014 και δεν πρόκειται να κάνει χρήση της άρσης του ασυμβίβαστου. Σχετικά ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ δήλωσε: «Κανένας δεν δικαιούται να μας εκθέτει ηθικά χωρίς λόγο και με πλήρη άγνοιά μας. Ο θεσμικός μας ρόλος δεν μπορεί να βάλλεται χωρίς αιτία, με ερωτηματικά που δημιουργούνται». (Εδώ που τα λέμε και να ήθελε ο Γιώργος Παυλίδης ο Περιφερειάρχης μας, να δικηγορήσει, οι υποχρεώσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι τεράστιες… τόσες που έχει γίνει λάστιχο τρέχοντας από την μια άκρη της βόρειας Ελλάδας στην άλλη καθημερινά!!!).

Σχετικά Άρθρα