Αθλητικά Τελευταία Νέα

Πολυδιάστατος για ακόμη μία φορά ο ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης (pics)

ΞΕΝΙΑ ΡΩΜΑΝΙΔΟΥ ΜΤΒ 2η ΘΕΣΗ BREVET 1 BREVET 2 DSCN5655 DSCN5657 DSCN5664 DSCN5779 DSCN5790 DSCN5815 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ 2η ΘΕΣΗ-ΧΑΣΑΝ 5η ΘΕΣΗ ΑΡΕΝΑ ΠΑΟΚ 1 ΑΡΕΝΑ ΠΑΟΚ 2

Δύο μήνες πριν το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της Ορεινής Ποδηλασίας στην Ελλάδα για την φετινή χρονιά του 2015, αυτού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα φιλοξενήσει η Πόλη της Ξάνθης στον Ιερό Βράχο Της Παναγίας Καλαμούς κατά το τριήμερο 17,18,19 Ιουλίου 2015, Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ δημιούργησε μια ακόμη γέφυρα στον χρόνο με αυθεντικό ενδιαφέρον και ανοχή.

Αντίθετος στον ρεαλισμό του απελπισμού και σε οποιαδήποτε «ποδοσφαιρική» παραισθησιογόνα στράτευση, το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαΐου 2015, Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ έκανε ξανά πράξη την μετοχή στο άθλημα και στην χαρά της αυτοπροσφοράς.

Το Σάββατο το πρωί επίλεκτη ομάδα αποτελούμενη από τους μαραθωνοδρόμους υπεραθλητές ποδηλάτες Βασίλη Ποιμενίδη, Ιωάννη Στεργίδη και Αφεντούλη Τσακιρίδη μετείχε επιτυχώς στο 1ο BREVET ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 200χλμ.

Ταυτόχρονα στην Σταυρούπολη Ξάνθης το αθλητικό τμήμα της ορεινής ποδηλασίας(ΜΤΒ)του συλλόγου, αποτελούμενο από οχτώ αθλητές ποδηλάτες έλαβε μέρος στον διασυλλογικό αγώνα MTB RNOBF 2015, κερδίζοντας την 2Η θέση στις γυναίκες με την Ξένια Ρωμανίδου, την 2η θέση στους παίδες με τον Αναστάσιο Καλονικίδη καθώς και την 5η θέση πάλι στους παίδες με τον Σεμπέκ Χασάν.

Επίσης το Σάββατο το απόγευμα στο εξωτερικό χώρο του γηπέδου μπάσκετ ΠΑΟΚ ΑΡΕΝΑ στην Θεσσαλονίκη η Στελίνα Σπανίδου έπαιρνε την 3η  θέση στον διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου CYCLE FUJI RACE σιρκουΐ με αποκλεισμό.

Την Κυριακή το πρωί πάλι στην Σταυρούπολη Ξάνθης το αγωνιστικό τμήμα της ποδηλασίας δρόμου του συλλόγου, αποτελούμενο από έντεκα ποδηλάτες αθλητές έλαβε μέρος στον διασυλλογικό αγώνα ROAD RNOBF 2015 κατακτώντας την 5η θέση με τον Παναγιώτη Σταματόπουλο στην κατηγορία ανδρών, καθώς και την 4η θέση με τον Μιχάλη Βαγιανό στην κατηγορία Open 30+.

Αισιόδοξη μετοχή στην χαρά της ελευθερίας, καθώς ο πράτων είναι ανώτερος από τα πραττόμενα.

Σχετικά Άρθρα