Ο Νίκος Χατζόπουλος παρουσιάζει τους στόχους της ΔΕΥΑ Αβδήρων και προτρέπει για την ορθή χρίση του νερού - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ο Νίκος Χατζόπουλος παρουσιάζει τους στόχους της ΔΕΥΑ Αβδήρων και προτρέπει για την ορθή χρίση του νερού

DEYAA_AFISA2015

Για μας, για τα παιδιά μας. Την Κυριακή 24/5/2015 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών, στη Γενισέα, θα διοργανωθεί ημερίδα από τη ΔΕΥΑ Αβδήρων.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η παρουσίαση της ΔΕΥΑΑ και του ρόλου της, η ενημέρωση για τους στόχους της επιχείρησης ενόψει του νέου ΕΣΠΑ, η ανάλυση του κόστους λειτουργίας και των τελών που πληρώνονται μέσω των λογαριασμών και τέλος η ενημέρωση για τη νομοθεσία και τις απαιτήσεις που αυτή επιβάλλει για την ορθή διαχείριση του πόσιμου νερού.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ Νίκος Χατζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Αποστολίδης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δ.Π.Θ. Δρ. Πάρις Μελλίδης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα προβληθεί βίντεο με θέμα τη σημασία της προστασίας του πόσιμου νερού και την ανάγκη για ορθή χρήση και εξοικονόμηση από μέρους των καταναλωτών.

DEYAA_AFISA2015

Σχετικά Άρθρα