Μπεεεεεε!!! Συνεχίζουν να μας θεωρούν Γίδια. «Δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια» λέει ο Γ. Μπαλάφας - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Face to Face Τελευταία Νέα

Μπεεεεεε!!! Συνεχίζουν να μας θεωρούν Γίδια. «Δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια» λέει ο Γ. Μπαλάφας

mpalafas 

«Δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια ή ότι θα τα καταργήσουμε με ένα νόμο και ένα άρθρο», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας αναφερόμενος στην προεκλογική υπόσχεση του κόμματος.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «το να μου λέει κάποιος «το είπατε το 2008, 2009, 2010», δεν έχει έννοια. Το «σκίσιμο των μνημονίων» δεν υπάρχει πουθενά. Είμαστε σε μια διαδικασία που καταργούμε πράγματα, διότι πέρα από τη διαπραγμάτευση προωθούνται και μια σειρά προγραμματικές μας δεσμεύσεις που δεν θέλω να αναφερθώ τώρα προς άρση αντίστοιχων μνημονιακών δεσμεύσεων».

Σύμφωνα με τον βουλευτή, αν ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα «ο οποίος κινδυνολογεί και δεν κάνει τη δουλειά του, θα είχα παραιτηθεί».

Διερωτήθηκε μάλιστα στο ρ/σ ΒΗΜΑ, αν είναι η δουλειά του κ. Στουρνάρα να φεύγουν από το γραφείο του καταστροφολογικές εκτιμήσεις για την οικονομία ενώ τον κατηγόρησε ότι παρουσιάζει μια χώρα υπό κατάρρευση.

Αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Μπαλάφας παραδέχθηκε ότι είναι ένας φόρος άδικος, κοινωνικά ανάλγητος, ο οποίος θα καταργηθεί, αφού πρώτα αλλάξει η κυβέρνηση τις αντικειμενικές αξίες και αντικατασταθεί από ένα φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

«Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι ένα ζήτημα της διαπραγμάτευσης αλλά δικό μας, δεδομένης της οικονομίας μας και επειδή είμαστε σοβαροί άνθρωποι και παίρνουμε και το κόστος, λέμε να πάει πιο πίσω η ιστορία του ΕΝΦΙΑ μερικούς μήνες, έξι, επτά, οχτώ», κατέληξε.

(Για γέλια πραγματικά… η κολοτούμπα του Σύριζα… ούτε η Κομανέτσι δεν τους φτάνει!!!).

***Θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για τις νέες αναρτήσεις στο xanthinews.gr ; Απλά κάντε LIKE ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα