Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Στα χέρια της αστυνομίας 40χρονος που έκλεψε από σπίτι στην Παλιά Μορσίνη

astynomia 1

Εξιχνιάσθηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ληστεία σε βάρος 65χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε στις 24-2-2015 το πρωί, στην Παλαιά Μορσίνη Ξάνθης. Συνελήφθη στις 24-2-2015 το μεσημέρι, στην Παλαιά Μορσίνη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, την 24-2-2015 το πρωί, ο 40χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, μετέβησαν στο ποιμνιοστάσιο του 65χρονου στην Παλαιά Μορσίνη Ξάνθης, όπου αφού άσκησαν σε βάρος του σωματική βία, του δέσμευσαν τα χέρια με σχοινί και αφαίρεσαν από την κατοχή του δύο ζευγάρια κλειδιά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες, κατά την διάρκεια των οποίων, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 40χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο 65χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση του συνεργού.

Σχετικά Άρθρα