Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πολιτική στην βάση ενός λυπηρού γεγονότος δεν γίνεται φίλε Βασίλη Τσολακίδη!!!

tsitiridhs tsolakidhs

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων έστειλε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Βασίλης Τσολακίδης με την οποία ζητά την μετονομασία του Γυμνασίου της Γενισέας αλλά και εκτοξεύει ανυπόστατες κατηγορίες κατά του Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη.

Η επιστολή αναφέρει:

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να εισηγηθείτε ως θέμα συζήτησης, την μετονομασία του Γυμνασίου Γενισέας, σε «Γυμνάσιο καθηγητή Ιωάννη Μαντουλίδη». Ο αείμνηστος Ιωάννης υπήρξε άριστος εκπαιδευτικός που μεγάλωσε και μόρφωσε πολλές γενιές παιδιών μας και έχαιρε άκρας εκτίμησης, σεβασμού και αγάπης απο όλους τους μαθητές που περάσανε όλα αυτά τα χρόνια από το Γυμνάσιο της Γενισέας. Ως διευθυντής συνέβαλε τα μέγιστα να κτιστεί και να διατηρηθεί το Γυμνάσιο σε άριστη κατάσταση.

Ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση του και αφού του ζητήθηκε, συνέχισε την προσφορά του με την ίδια αφοσίωση, ως μέλος και γραμματέας της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αβδήρων.

Δυστυχώς όμως πριν το τέλος εισέπραξε την αχαριστία του Δημάρχου κ. Τσιτιρίδη Γεωργίου και του Προέδρου της σχολικής επιτροπής κ. Κασσέρη Κωνσταντίνου, οι οποίοι τον αντικατέστησαν «εν μια νυκτι» αναιτίως, όπως καταγγέλουν με επιστολή τους και όλοι οι διευθυντές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Α. Τσολακίδης

Επικεφαλής παράταξης «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ»

(Όσο και αν εκτιμώ τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Τσολακίδη δεν μπορώ παρά να σχολιάσω διαβάζοντας τα παραπάνω ότι Πολιτική στην βάση ενός λυπηρού γεγονότος δεν γίνεται φίλε Βασίλη Τσολακίδη !!! Όχι πολιτική στην πλάτη ενός ανθρώπου που έφυγε από την ζωή… υπάρχει πεδίο για αντιπαράθεση αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο ρε παιδιά…).

Σχετικά Άρθρα