Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Με τεράστια συμμετοχή το σεμινάριο ναυτικών επικοινωνιών που έγινε στην Ξάνθη

nok kavalas seminario naytikon epikoinonion (6) nok kavalas seminario naytikon epikoinonion nok kavalas seminario naytikon epikoinonion (1) nok kavalas seminario naytikon epikoinonion (2) nok kavalas seminario naytikon epikoinonion (3) nok kavalas seminario naytikon epikoinonion (4) nok kavalas seminario naytikon epikoinonion (5)

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Νατάσα» στην Ξάνθη το δεύτερο σεμινάριο του τμήματος Κεραμωτής- Φαναρίου του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι φίλοι της θάλασσας εμπλούτισαν τις γνώσεις τους στις ναυτικές επικοινωνίες και την χρήση VHF.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Πλάτσης Χαράλαμπος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μέλος της Τηλεπικοινωνιακής Ένωσης Θράκης. Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση έκανε ο έφορος Ανοιχτής Θάλασσας του Ν.Ο.Κ. κ.Θεοδωρίδης Δημήτρης ο οποίος αφού αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του σεμιναρίου επισήμανε την μεγάλη δραστηριότητα του Ομίλου μας στην Θράκη όσον αφορά τις σχολές Ανοιχτής Θάλασσας αλλά και την πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Τη διοργάνωση της επιτυχημένης εκδήλωσης είχαν τα μελή του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας από την Ξάνθη και τους ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε τον κεντρικό ομιλητή, τον σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ξάνθης, τον σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Ξάνθης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης που παραβρέθηκαν στο σεμινάριο.

Οι δράσεις του ομίλου μας συνεχίζονται με άλλα δύο σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην Άνοιξη με θέματα «Πρώτες βοήθειες στην θάλασσα» και «Σωστικά μέσα», όπου για πρώτη φορά θα γίνει ζωντανή επίδειξη life raft.

Οι σχόλες του Ομίλου μας σε Κεραμωτή και Φανάρι ξεκινούν από τις 14 Μαρτίου 2015 και θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, αγωνιστικά και φοιτητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον έφορο Ανοιχτής Θαλάσσης του Ν.Ο.Κ. κ. Θεοδωρίδη Δημήτρη τηλ.6948066969, τον Εκπαιδευτή κ. Γκριτζελάκη Χριστόφορο τηλ.6972054346 και με τα γραφεία του Ν.Ο.Κ. τηλ.2510222897 (ώρες 19:00- 21:00).

Σχετικά Άρθρα