Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Η Κατάφαση Του Συνεσταλμένου Ανθρώπου Της Αγοράς

 spanidis-04012013

Την Κυριακή  1 Μαρτίου 2015 στην πόλη των Σερρών μέσα σε αισθήματα ανυπομονησίας, οι άνθρωποι της Αγοράς, μετέχοντας στην κοινή δράση της ΟΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον προκαθορισμένο χώρο προσέλευσης και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους, συγκροτώντας μια αυτοτελή πινακοθήκη αισθήματος και αισθητικής.

Για ακόμη μία φορά, χωρίς να παγιδευτούν στην μίμηση, χάραξαν πορεία δείχνοντας  τον δρόμο, τον πολλά υποσχόμενο για το μέλλον της Πόλης- Αγοράς των Σερρών. Δημιουργώντας μάλιστα εδώ και καιρό από κοινού Τουριστική Υπηρεσία για το Κοινό Καλό του Νομού. Έβαλαν τέρμα στην διαχείριση του «πενθημέρου», στην παρέλαση των διερχομένων κοντόφθαλμων που δεν μπορούν να δούνε  πέρα από το στομάχι τους.

Έβαλαν τέρμα σε ηγεσίες και διοικήσεις που συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες θεσμικών θώκων, ως αμοραλιστές θεσιθήρες διψασμένοι για εξουσία. Έβαλαν τέρμα σε κάθε Δεσποτεία που διαιωνίζει την ανωριμότητα των θεσμών τους. Τον καιρό της νωθρότητας και της απραγίας αποφάσισαν και τον άφησαν πίσω. Σε όλους εύσημα τους αρμόζουν που με ευαισθησία και αίσθηση του ύφους κατέκτησαν μία νέα πιο υψηλή στάθμη συνδυάζοντας την δομική καθαρότητα που απαιτεί η θεσμική λειτουργία

Της Πόλης- Αγοράς Των Σερρών.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Εκδότης- Βιβλιοπώλης

Σχετικά Άρθρα