Η λάσπη δεν αγγίζει τον Μιχάλη Αμοιρίδη… ξεδοντιάζει την αντιπολίτευση της Περιφέρειας με την απάντησή του - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Η λάσπη δεν αγγίζει τον Μιχάλη Αμοιρίδη… ξεδοντιάζει την αντιπολίτευση της Περιφέρειας με την απάντησή του

amoiridhs paylidhs

Στις βολές της μείζονος αντιπολίτευσης εναντίον της νέας διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για την παρουσία μας στο Βουκουρέστι, είμαι προσωπικά αρμόδιος. Τι και εάν η περιβόητη εκδήλωση ήταν του Τουριστικού Οργανισμού Θάσου, τι και εάν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Θάσου προσπάθησε να το πει και αγνοήθηκε, κάποιοι επιμένουν εξυπηρετώντας παλαιοκομματικές νοοτροπίες, να θέλουν να κριτικάρουν την Περιφέρεια. Σε μία έκθεση 4 ημερών απομόνωσαν κάποια λεπτά μιας εκδήλωσης κάποιων ωρών ενός αλλού φορέα για να στιγματίσουν την παρουσία μας και εμένα προσωπικά. Η έκθεση όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Τα αποτελέσματα θα μας κρίνουν όπως πχ έκριναν τον κ Καραλίδη που παρέλαβε πληρότητες διαμονής στα ξενοδοχεία  της ΠΕ Ξάνθης άνω του 45 % και παρέδωσε 17%.

Τα δικά μας αποτελέσματα θα φανούν σύντομα και τότε μπορούμε να τα συζητήσουμε. Η θέση του περιπτέρου της ΠΑΜΘ ήταν στο χώρο που τοποθετήθηκαν από την έκθεση όλες οι εκπροσωπήσεις από την Ελλάδα. Σε όλους δε τους φορείς και Δήμους στάλθηκε πρόσκληση συμμετοχής. Η παρουσία του κάθε ενός ήταν στη διακριτική του ευχέρεια.

Την επί σειρά ετών ανεπάρκεια κάποιων ίσως προσπαθούν να καλύψουν οι κραυγές, αλλά εμείς θα κριθούμε από την πραγματική δουλεία, την καθημερινή παρουσία και αγώνα μας  και όχι την στιγμιαία απεικόνιση. Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και ανοιχτοί στις συνεργασίες, γιατί το αποτέλεσμα αφορά όλους μας .

Αντιπεριφερειάρχης

Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκθέσεων

Υποστήριξης Δημοσίων Σχέσεων & Διεθνών Σχέσεων

Μιχάλης Αμοιρίδης

Σχετικά Άρθρα