Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δεκατρία θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου… απουσιάζει όμως η αποδοχή της λειτουργίας του ΧΥΤΑ από τον Θ. Μίχογλου

synedriash topeiroy dhmotiko (1)

Αν και υπάρχουν δεκατρία θέματα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου το οποίο συνεδριάζει το απόγευμα της Παρασκευής, εντούτοις δεν υπάρχει συζήτηση για την νέα τροπή που έχουν λάβει τα πράγματα στο θέμα των σκουπιδιών αλλά και του ΧΥΤΑ Ξάνθης. Αναφερόμαστε στην επίσημη πρόταση που έγινε από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο προς τον κ. Μίχογλου η οποία έλεγε ότι αν δεν θέλει ο Τόπειρος να παραχωρίσει τον χώρο του ΧΥΤΑ Ξάνθης τότε ο ΣΔΑΝΞ είναι διατεθημένος να του παραχωρήσει την λειτουγρεία μαζί με όλα τα έσοδα- έξοδα που προκύποτουν από αυτήν την παραχώρηση. Αυτή ηπρ΄τοαση είναι καταγεγραμένη στα πρακτικά του ΔΣ του Συνδέσμου Διαχείρισης και επ αυτής θα έπρεπε κατά την γνώμη μας να έχει ήδη εκφραστεί άποψη από τον κ. Μίχογλου.

Κατά τα άλλα η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου Ελένη Πολυχρονιάδου καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη 13/02/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με τα παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

1) Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015.

2) Παραχώρηση κατά χρήση δημοτικού οχήματος στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία Κοινωνική Προστασία, Φροντίδα και Αλληλεγγύη «Κ.Π.Φ.Α». Δήμου Τοπείρου, αποκλειστικά για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

3) 2 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

4) Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες και περιοδικά για το έτος 2015.

5) Απόδοση Α’ Κατανομής έτους 2015 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων στα Νομικά Πρόσωπα Α’ βαθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολικές Εφορίες Δήμου Τοπείρου.

6) Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής Έργων άνω των 5.869,40 € άνευ Φ.Π.Α.(κατόπιν κληρώσεως).

7) Έγκριση 2 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης στον οικισμό Λιβερά- Ίμερα».

8) Έγκριση Α’ Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Νομικού Προσώπου «Κ.Π.Φ.Α.» Δήμου Τοπείρου.

9) Ορισμός εκπροσώπου και του αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής με θέμα:

α) « Χαρακτηρισμός των παραλιακών χώρων ως πολυσύχναστων ή μη», όπως ορίζεται στο άρθρο 1 παρ.γ του Π.Δ. 23/2000

β) «Εκμίσθωση Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής» σύμφωνα με το άρθρο 35 του Γ.Κ.Λ.20 (ΦΕΚ 444 Β’/26/04/1999).

10) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.

11) Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014 των Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων Δήμου Τοπείρου.

12) Σύσταση και οργάνωση Γραφείου Πολιτικής Προστασίας (Ν.3033/2012) Δήμου Τοπείρου.

13) Συγκρότηση Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Ν.3033/2012) Δήμου Τοπείρου.

Σχετικά Άρθρα