Αθλητικά Τελευταία Νέα

Εντυπωσιακά συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης

2o Gel podosfairo (1) 2o Gel podosfairo

Εντυπωσιακά συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Μετά την επιβλητική νίκη με 6-0 επί της πρωταθλήτριας ομάδας Δράμας (ΓΕΛ Νευροκοπίου) σειρά είχε η αντίστοιχη ομάδα του Έβρου, όπου εύκολα υποτάχθηκε στο ΔΑΚ Ξάνθης και υποχρεώθηκε σε ήττα με 5-0.

Οι μαθητές του Ηλία Καραλίδη έδειξαν στοιχεία καλοκουρδισμένης ομάδας, ενώ έπαιξαν πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Με αρνητικό σύμμαχο τον καιρό οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο, δείχνοντας από νωρίς  την αγωνιστική τους ανωτερότητα. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων, ενώ το 2ο ΓΕΛ ετοιμάζεται ήδη να αντιμετωπίσει τον νικητή του ομίλου Δυτικής Θεσ/νίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής και Καβάλας, προσπαθώντας να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης  ως εκπρόσωπος των σχολείων της Βορείου Ελλάδος.

Το επόμενο παιχνίδι για την Ξάνθη θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως τις 27/2.

Στους αγώνες παρευρίσκονται πλήθος μαθητών και γονείς, ενώ μόνιμο είναι το έμπρακτο ενδιαφέρον από την σχολική σύμβουλο ΚΦΑ Θράκης και τους υπευθύνους της διοργάνωσης.

Η συνέχεια του σχολικού θεσμού επιφυλάσσει σειρά αγώνων με πρωταθλήτριες ομάδες της Δυτικής Ελλάδας (Αγρίνιο), ενώ το φετινό final four (τελική φάση) θα διεξαχθεί στην Σπάρτη στα τέλη Μαρτίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι προβλέπεται και συνέχεια για την πρωταθλήτρια σχολική ομάδα της κάθε χώρας, καθώς το αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει στην μακρινή Γουατεμάλα.

Σχετικά Άρθρα