Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δικαστική δικαίωση για τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης της Εμπορικής Λέσχης

ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!

(Δικαστική δικαίωση για τα μέλη της προηγούμενης Διοίκησης της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης)

spanidis-04012013

 

Τα παραπάνω αφορούν στα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν δυο (2) χρόνια στην ΕΛΞ, και συγκεκριμένα στη συκοφαντική -δυσφημιστική επίθεση κατά της τότε Διοίκησης της Εμπορικής Λέσχης και προσωπικά κατά του Μιχαήλ Σαραλέκου ως Προέδρου , κατά του Α/προεδρου Νίκου Γρηγοριάδη , του Ταμία Μιχάλη Σπανίδη και του Ανέστη Κλιάφα ως μέλους.

Η συκοφαντική και δυσφημιστική επίθεση μας αφορούσε τόσο προσωπικά όσο και για το έργο μας στην ΕΛΞ τα προηγούμενα χρόνια.

Και ειδικά για το έργο μας αυτό θέλουμε να πούμε ότι δεν αφορούσε μόνο ανανέωση στις υποδομές (κτιριακά- εξοπλισμός) αλλά κυρίως ανανέωση στον προσανατολισμό της Λέσχης ως φάρος και αίθουσα πολιτισμού για την τοπική κοινωνία. Κατά πρωτόγνωρο τρόπο για τα μέχρι τότε δεδομένα διοργανώθηκαν πλείστες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας καθώς και των συμπολιτών μας στους οποίους δόθηκε βήμα για την προβολή του έργου τους. Εν συντομία θα αναφερθούμε σε εκθέσεις ζωγραφικής, σε παρουσιάσεις βιβλίων συμπολιτών μας, σε βραδιές Ιστορίας με τους γνωστούς ιστορικούς Εξαρχου, Χρ. Μιχαλόπουλο κα, σε χορούς σωματείων, αιμοληψίες υπέρ του Συλλόγου Αιμοδοτών, εκδηλώσεις υπέρ του Γηροκομείου και πολλά αλλά.

Κάποιοι όμως ενοχλήθηκαν από τον νέο αυτό προσανατολισμό. Αυτή η στροφή και ανανέωση της Λέσχης «τάραζε» συνήθειες χρόνων. Ξεκίνησαν λοιπόν μια συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μας με τη συνδρομή και ενός τοπικού δημοσιογράφου. Αυτή η προσπάθεια τους δεν ήταν μόνο προφορική και έγγραφη αλλά στο τέλος και έμπρακτη καθώς θεώρησαν ότι με τη μεθόδευση εκ μέρους τους μιας έστω παράνομης, αυθαίρετης , άδικης και αντικαταστατικης διαγραφής μας από μέλη της ΕΛΞ, θα κατάφερναν να πλήξουν ακόμη περισσότερο το κύρος, την προσωπικότητα μας και το έργο μας. ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ!

ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ καθώς ήδη έχουν εκδοθεί τρεις σχετικές αποφάσεις και έπεται συνέχεια.

1)    Με την υπ’αριθ. 602/16-12-2013 απόφαση του ΕΣΡ  έχει ΗΔΗ καταδικαστεί ο τοπικός δημοσιογράφος για τη συκοφαντική δυσφήμηση μας και του έχει επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

2)    Με άλλη πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης καταδικάστηκε επίσης και σε χρηματική αποζημίωση.

3)    Τέλος με την υπ’ αριθ. 17/2015 απόφαση του Μον. ΠρΩΤ. Ξάνθης ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ η ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση της διαγραφής μας από μέλη της ΕΛΞ.

Επιφυλασσόμαστε βεβαίως ΚΑΙ για την συνέχεια !

 

Μιχαήλ Σαραλέκος

Νίκος Γρηγοριάδης

Μιχάλης Σπανίδης

Ανέστης Κλιάφας

Σχετικά Άρθρα